Home
Videos uploaded by user “CELTIC Rayto 3012”
PUBG mobile exe' - funny and best moment ever
 
08:00
Apa kabar kalian semuanya, yeap balik lagi dengan video pubg mobile yg kalian tunggu2 😂, kayak biasa video nya w full edit lah bro2. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Kalau kalian suka jangan lupa Like2nya kalau perlu subscribe yah 😄. Download pubg mobile here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Btw, gimana keren kagak logo baru w? mantaf kan! (komen) •pubg mobile •horor •lyrics video •funny moment •parody #duduksantai #share #pubgmobile #funnymoment
Views: 1642 CELTIC Rayto 3012
PUBG exe V. 0.2 - how to be like paluluman
 
04:31
Hi, Rayto squad this time I want to make pube exe version 2, surely you like and comen, please help :D my inspiration paluluman #paluluman •pubg mobile •fortnite android is coming •parody •horor •you think #pubg #pubgmobile #pubgexe #pubgmobileexe #paluluman #Tutoring #tutorial #Howto #youtube #meme #whatever #like #comen
Views: 254 CELTIC Rayto 3012
Welcome to hacienda del patron
 
05:17
English : hi, guys rayto back In this video I gave a welcome to hacienda del patron enjoy: D by the way, thanks for all of you guys because Rayto has up to 800 subscriptions, yea, you're all really cool guys, I thank you very much Indonesia : hello rayto squad apa kabar nya, dlm video ini saya akan memberikan selamat datang di hacienda del patron Selamat menyaksikan Jangan lupa like dan comen yah kalau perlu subscribe dan nyalakan lonceng ajaib nya :D Btw guys, aku berterima kasih sekali buat kalian yg udah suport channel Rayto karna Rayto telah sampai di 800 subscribe yea, terima kasih guys. Kalian semua keren dan luarbiasa :D •pubg mobile •fortnite android is coming •horor •parody •Lyris video Like and comen :D Subscribe #pubg #pubgmobile #wtfmoment #pubgmoment #pubgexe #1 #800spesialsubscribe #800subscribe
Views: 319 CELTIC Rayto 3012
PUBG mobile indonesia - tolol micin/DNA, karma is real, Lemon QQR, dll
 
07:48
Hi, apa kabarnya kalian semua!! Yea ini pubg mobile yg kalian mau kan di sini saya berbuat agak berbeda di video kalian tau apa yg beda yap saya mau coba mengunakan text di setiap video gaming karna apa karna jika ada suara yang tidak jelas kalian bisa di baca. Maklum ndak punya MIC 😂 Tonton sampai abis ada ending karma is real Hehehehe Ada QQR LEMON fake 😂 Yang mau mabar bareng kalian bisa add nickname saya Yt.rayto3012 promosi Jangan lupa like dan subscribe nya bagi yg belum yah Thanks for watching this video like and share bye2 #duduksantai :)
Views: 2345 CELTIC Rayto 3012
Guns of bomm indonesia - nub sejati, serius mode, 3v1 tidak adil, dll
 
07:48
Hi apa kabarnya kalian semuanya, yep hari ini saya akan bermain guns of bomm skrah pa pa kau (maksa). Yah ada sedikit pegumuman nih buat kalian, setiap malam jumat saya akan mengadakan konten baru yaitu (horortime) yap ini konten cukup meyeramkan yah tapi ingat cuma di setiap malam jumat aja dan itu random videonya yah mungkin bisa jadi main game horor, nonton video horor dll. Mungkin kalau kalian ada yg mau kasih saran bisa komentar okeh. Like dan subscribe okeh Guns of bomm Download : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameinsight.gobandroid •pubg •horor •lyrics song Like10nya okeh #duduksantai #gaming #share
Views: 1766 CELTIC Rayto 3012
Main game Garfik paling OP !! - shadowgun legends indonesia
 
09:55
Hi apa kabarnya kalian, yea kali ini saya akan bermain game dengan grafik setara dengan game Consol2/pc yaitu shadowgun legends game dengan grafik tinggi ini sangat memanjakan mata dan bikin betah untuk bermain game ini seperti biasa jika game yg pertama saya recorde saya lebih banyak menjelaskan gamenya dari pada bermain. Jika kalian suka kalian bisa Like dan jika perlu untuk subscribe okeh Shadowgun legends Download here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.legends Like dan subscribe yah :) #duduksantai
Views: 2168 CELTIC Rayto 3012
Bisa ngak kalian!!!  Chiken tanpa kill - PUBG mobile indonesia
 
10:31
Ayo siapa yg bisa chiken dinner tanpa kill cuma di channel ini aja yg bisa hehehehe, jadi di video ini gue juga minta maaf kalo editannya kurang kocak karna aplikasi editing gue error berapa hari ini jadi maaf kalau di menit 1:00 itu ngak ada text kayak biasanya okeh. Jangan lupa like and subscribe okeh :) Download pubg mobile android di sini : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Video pubg mobile untuk funny nya mungkin 4 hari dari video ini di upload okeh, pemberitahuan juga untuk channel youtube ini gue tambah satu konten yah yaitu trailer games2 gitu Like Like Like Nya okeh :) Jangan lupa untuk click tombol subscride dan nyalakan notifikasi agar tau video baru gue nanti okeh bro2. #duduksantai
Views: 189 CELTIC Rayto 3012
5 kill in 4 seconds - like a boss and epic moment FORTNITE
 
04:21
Reuploud :( English : hi, how are rayto squad this time I will show the boss's moment like a fortnite this is not the first time fortnite content on this channel so don't be surprised well 😂 Like and comen :) . . . . Subscribe •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •you think •parody #fortnite #fortnitemobile #fortnitemoment #epicmoment #epicwins #epicfortnite
Views: 119 CELTIC Rayto 3012
Critical ops "exe"
 
04:31
hi, rayto squad here welcome to critical ops ExE videos enjoy it :) what I do when 1k subscribe 🤔 comen below Indonesia : Ey ey ey skrrah, balik lagi dgn Rayto 3012 gimana apa kalian suka dgn video ini jika suka kalian like dan comen Kalau perlu subscribe dan tekan lonceng ajaib nya :) ¤ apa yang di lakukan Rayto jika sampai 1k subscribe comen dibawah Like, comen, and subscribe guys 👌 •pubg mobile •horor •fortnite android is coming •parody •lyris video #criticalops #csgomobile #criticalopsexe #criticalopsfunnymoment #funnymoment #wtfmoment #criticalopswtf #share :D
Views: 340 CELTIC Rayto 3012
Legends never die 💀🙅 - critical ops (music gaming video)
 
03:14
DEAR LEGENDS 💬 Can you singing this song 🎤🎶 I'm not legends or king But I make this for legends of critical ops 🌍 Using headsets 🎧 for good cuality sounds Music 🎶 legends never die : https://youtu.be/r6zIGXun57U Critical ops download : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.criticalforceentertainment.criticalops Join my discord : https://discord.gg/DkSWns Like and subscribe 😂👌 Go to hit 1k subscribe I really need your support •pubg mobile •critical ops •fortnite android is coming •horor •parody •you think #criticalops #cinematic #cinematicvideo #cinematicgaming #legendsneverdie #forlegend #tipsandtrik #criticalopsmontage #akm #akmmontage #song #share
Views: 189 CELTIC Rayto 3012
PUBG MOBILE IS TRASH (RUSSIA VERSION)
 
05:01
English : hi, rayto squad so this is what you guys want to wait for a long time 😂 PUBH is EZ game okay there are no difficult games for Rayto please like, share and com 😢😂 Indonesia : Tetew balik lagi dengan video ndak jelas w 😂😂🖕 Ingat besok sekolah tapi ndak tau juga kalian nonton pas hari apa (ngak ada yang peduli) Like, share, comen, and subs thanks My inspiration youtuber : #paluluman •pubg mobile •fortnite android is coming •horor •you think 🤔 •parody #pubg #pubgmobile #paluluman #ASMR 3:58 #animememe #meme #трй_ползскй #EZ #gaming #japan
Views: 210 CELTIC Rayto 3012
PUBG MOBILE "ExE"
 
06:21
Yeap, w buat lagi pubg mobile exe karna w lihat kalian banyak yg suka w buat kobten kayak gini biar pun capek editnya 😂, kalau video ini tembus 1k view w akan buat lagi part 3 nya okeh, jadi kalian share dan like ini video. Download pubg mobile here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Bentar lagi jumat berarti horortime udah deket cuma beritau aja 😂, semoga bulan ini channel ini bisa 1k subscribe, amin •pubg mobile •fortnite mobile is coming •lyrics video •horor game •parody #pubg #pubgmobile #2 #androidgames
Views: 1701 CELTIC Rayto 3012
How 2 play pubg mobile - shotgun only, arcade mode on, bot edan
 
04:59
How2playpubgmobile, yea ini versi edan pubgm mode arcade on shotgun only both edan Like and subscribe oke bro2 Sharelah kalau bisa hehhe •gamers •pubgm •mobile gamers Likenya bro2 #duduksantai :)
Views: 131 CELTIC Rayto 3012
HOW TO HACK PUBG MOBILE
 
04:12
hi, all of you time for pubg content that you are waiting for ". like, comen, and subscribe this channel okay thank you for the support of all of you: D Rayto has reached 900 subscribe aaaaaaaaa My inspiration youtuber : #paluluman Join my discord : https://discord.gg/eZVPUj Download pubg mobile : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Thanks for 900 subscribe :D •pubg mobile •fortnite android is coming •horor •critical ops #pubg #pubgmobile #mobilegame #tipsandtrick #hacking #cheatinggame #funnyvideo :D
Views: 171 CELTIC Rayto 3012
The fear 2 indonesia - Momo japan, Rayto si pemberani, valak di pecat, dll
 
09:07
Hi, balik lagi ke video horortime malam jumat bro2. Kali ini w main game the fear 2 gamenya banyak sponsor nya 😂. The fear 1 : https://youtu.be/Z8hqD56Z9qg Kalau kalian suka video ini kalina bisa tekan like, comen, and subscribe okeh :) •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •Lyris video •parody #duduksantai #horor #horortime #hororgame #jumpscare #mobilegame #momo #thefear
Views: 169 CELTIC Rayto 3012
Short life mobile - gameplay
 
06:34
Kali ini saya memainkan game yg cukup brutality yaitu short life. Jika kalian mau juga memainkan game ini Klik disini https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gametornado.short_life Facebook : Tito Tito Instagram : titomobin •gamers •parody •Lyris song Like and subs
Views: 114 CELTIC Rayto 3012
Waktunya "The hunter" pubgm - part 1
 
04:49
Hallo di video ini kalian akan menyaksikan momen2 kill gue dan aku kasih judul "the hunter". Like and subscribe okeh Facebook : Tito Tito Instagram : titomobin •gamers •parody •Lyris song Budayakan Like and subscribe sebelum menonton okeh
Views: 119 CELTIC Rayto 3012
How to get ghillie suit on pubg mobile
 
04:46
Hi kali inj saya akan memperlihatkan cara mendapatkan ghillie suit di pubg mobile di traning camp Facebook : Tito Tito Instagram : titomobin •gamers •parody •lyrics song
Views: 134 CELTIC Rayto 3012
Cs : go on mobile - standoff 2 indonesia
 
08:12
Yeap, kali ini w main game yang mirip banget sama cs go nih dari segi gameplay dll kalian bisa berpendapat kemiripan apalagi yg sama di game ini dgn cs : go Like, comen and subscribe yah :) Bulan ini semoga bisa 1k subscribe mohon dukungan nya yah 🙏, kalau udah 1k subscribe ada video spesial video apa yah?? •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •parody •Lyris video #csgo #csgomobile #duduksantai #share #gamemobile
Views: 645 CELTIC Rayto 3012
PUBG Mobile - the hunter part 3
 
05:02
Hehehe gimana apa kabar kalian nya. Ini video lama jadi sorry kalau editannya kurang + intro nya kayak tik tok wadaw. Like and subscribe okeh Download pubg mobile here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••°••••••°••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••``•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Sorry upload video agak lama udah 3 hari ndak uploud Okeh bro2 #duduksantai #share #gaming #pubgmobile
Views: 471 CELTIC Rayto 3012
Pubgm - tercyduk, terbohong, hp menjadi korban
 
12:22
Hi, kita kali ini akan bermain lagi pubgm part 2 Banyak adegan epic and fail moment •gamers •parody •lyris song
Views: 138 CELTIC Rayto 3012
(NO CLIKBAIT !!) how to get UC pubg mobile for free - pubg mobile
 
02:23
Hi guys, hi guys, so in this video I will make a video tutorial how to get UC pubg mobile for free and unlimited once again this is not CLIKBAIT !!!!! so you watch the video until it runs out and you like and share it to your friends so that this info can be spread and in this video I go straight to the point so that no later there are several steps in this video, there are 6 steps you have to do Like, comen and subscribe 😁 •pubg mobile •fortnite android is coming •horor •parody •you think #pubgmobile #tipsandtrik #noclikbait #getfree
Views: 927 CELTIC Rayto 3012
The fear indonesia - teriakan banci, anak nya valak, jumpscare, dll
 
15:51
Hi apa kabar kalian semua, yeap kali ini w akan main game horor untuk konten baru w yaitu horor time w juga minta maaf karna upload nya telat seharus nya malam jumat tapi yah udah ngak apa2 deh yah. Download the fear here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geneticstudios.thefear Like and subscribe okeh2 •pubgmobile •horor •parody •Lyris video #duduksantai #share #2539 #horor
Views: 1829 CELTIC Rayto 3012
Guns of bomm indonesia - nub bermain, Danny Trejo, triple kill, dll
 
08:46
Yea apa kabar kalian semua, kali ini saya akan bermain guns of bomm jadi ini adalah video pertama untuk guns of bomm kalau kalian suka bisa di like untuk di dalam video saya lebih banyak menjelaskan tentang gameplay karna ini pertamanya saya bermain game yg satu ini. Mau bermain guns of bomm Download disini : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameinsight.gobandroid Kalau kalian suka dengan saya bermain game yg satu ini kalian bisa like kalau bisa subscribe untuk bergabung di channel ini okeh. #duduksantai
Views: 2897 CELTIC Rayto 3012
Fortnite - switch Nintendo trailer
 
00:59
Download fortnite Nintendo here https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Fortnite-1388372.html Click Like and subscribe :)
Views: 868 CELTIC Rayto 3012
Twenty one pilots - jumpsuit ( Lyris video)
 
04:14
New ablum song twenty one pilots ( jumpsuit) ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Hi, udah lama ndak uploud video lyrics song lagi nih senoga kalian masih ada yg nunggu video kayak gini yah 😄 Like,share and subscribe okeh2 Watch original video twenty one pilots jumpsuit : https://youtu.be/UOUBW8bkjQ4 Like and subscribe twenty one pilots
Views: 237 CELTIC Rayto 3012
NO CLICKBAIT - call of duty is released on mobile (first look gameplay)
 
01:41
Call of Duty Mobile will be lyrical on mobile by working together between Tencent and Timi Studios because Tencent is the biggest gaming company in China and the best gaming company for mobile devices as an example of a successful game managed by Tencent is Pubg Mobile when will the mobile call of duty be lyrical? the developer has not dared when the call of duty will be lyrical on mobile. may be lyrical in December or 2019 Video source : https://youtu.be/5k032j_kVo4 Like and subscribe this channel for new news games •pubg mobile •horor •fortnite android is coming •parody •you think #callofduty #callofdutymobile #noclikbait #tipsandtrik #tencent #activision
Views: 251 CELTIC Rayto 3012
Hentai server/version kimochi - warning 18+ video
 
04:11
English : Hi rayto squad, in this video I play pubg mobile on the KRJP server so many people ask for pubg mobile content so I make it. enjoy this video :) Like,comen, and subscribe okay Indonesia : Apa kabar nya nih rayto squad, jadi w mau bilanh seuatu duli mungkin kalau ada yg mi mikir kok si rayto ndak uploud" lagi yah, jadi w banyak kesibukan nih rayto squad yaitu kesibukan aktivitas di sekolah jadj jarang uploud deh. Maaf yah 🙏 ( kalau ada yg tanya) Pubg mobile di server KRJP Like,comen,and subscribe •pubg mobile •parody •fortnite mobile is coming •horor #pubgmobile #pubg #hentai
Views: 761 CELTIC Rayto 3012
PUBG mobile - "The hunter" part 2
 
03:23
Hi, kali ini aku akan memperlihatkan jika jiwa pemburu dalam diri ku telah keluar wkwkwk, sadis amat boss Kill and Kill Download pubg mobile : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig • parody • gamers • lyrics song Jangan ragu untuk LIKE nya dan SUBSCRIBE okeh like like like Subscride
Views: 144 CELTIC Rayto 3012
PENIS OR DICK 😂 ice cream walls hentai - sanhok "ExE"
 
04:41
English : hi rayto squad has not been uploud for 1 week. have you not updated the pubg mobile yet? there is a new folder, sanhok directly, I make Sanhok Lol content if you like this video you can like and comen :) Indonesia : Wadaw, apa kabarnya rayto squad ? Pubg mobile update map sanhok 😍 kalian udah pada update belum hehehe. Enjoy :) #sanhok #sanhokexe #pubg #pubgmobile #hentai ;) •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •parody •you think ?
Views: 585 CELTIC Rayto 3012
Critical ops - Sniper Montage with OZEY ( Frist playing sniper)
 
01:46
hello Rayto squad this time I will show a video about the critical sniper montage ops game this is the first time I play using sniper and I'm still a beginner Enjoy 👌👌 Like, comen and subscribe my inspiration in this video is OZEY Watch he video : https://youtu.be/3sQQCxtrPiY •pubg mobile •horor •fortnite android is coming •critical ops •parody •you think #criticalops #snipermontage #bestmoment #bestcriticalops #noob #newbie #ozey #ozeyfans
Views: 157 CELTIC Rayto 3012
Fortnite - New item STINK BOMB trailer
 
00:18
New item :) yea •••••••°•••••••••••••• •••••••••°•••••••••••••• Like and subscribe
Views: 134 CELTIC Rayto 3012
Pubg mobile indonesia - cheater china, give away samsung 9+ ipad, funny moment
 
15:00
Hi apa kabarnya kalian semua, sorry udah agak lama ndak uploud. Video ini w akan kasih video yaitu seorang cheater dengan lambang bendera china, kategori si cheater : •Wall heck, pelurunya bisa tembus •Bisa lihat musuh dari jauh •busa lihat sesama cheater •darah penuh, jadi darahnya ndak normal mungkin 1000 healt. Si cheater udah top global 4 di mode duo Banyak lagi funny moment di video ini kayak bisanya tonton sampai abis kagak rugi dah di jamin • gamers • lyrics video • horor game •pubg mobile Like and subscribe nya 😊 Dan share agar si cheater kena banned #duduksantai
Views: 285 CELTIC Rayto 3012
Lil pump-boss  (lyrics)
 
01:42
Hi ini video lyrics rapeer lil pump yg berjudul boss. Kalian bisa request lagi lyrics lagu apa lagi yg mau di buat kalian bisa komen di bawah oke. Like, share, and subs Facebook. : Tito Tito IG. : titomobin •gamers •parody •lyrics song
Views: 330 CELTIC Rayto 3012
Wadu Hek in pubg mobile - #waduhek squad
 
07:12
yeap what are you guys !! this time I play pubg mobile by disguising myself as a hek wadu, you must know that the pub lover's special hek. Subscribe wadu hek : https://www.youtube.com/channel/UC_C-T45EjIYDoRzaVZ1OyfQ Kalau kalian suka w buat video kayak gini kalian bisa like dan comen yah :) Kalau yang belum subscribe di tekan tombol merah nya dan loceng ajaib 😂 •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •Lyris video •parody #waduhek #waduhekmobile #pubg #pubgmobile #wtfmoment #Wtfpubgmobile #duduksantai #pubgsquad #pubgmoment
Views: 255 CELTIC Rayto 3012
Fortnite android - beta test for android, download here
 
00:42
Players with Samsung Galaxy devices are the first to be invited starting today. Android Beta will start opening for other devices * for the next few days. Currently supported on the following Samsung Devices: Samsung Galaxy: S7 / S7 Edge, S8 / S8 +, S9 / S9 +, Note 8, Note 9, Tab S3, Tab S4 New Samsung Note 9 buyers or Galaxy Tab S4 will get access to new Galaxy clothing Other Android Beta devices will be able to be played on: Google: Pixel / Pixel XL, Pixel 2 / Pixel 2 XL Asus: ROG phone, Zenfone 4 Pro, 5Z, V Important: PH-1 Huawei: Honor 10, Honor Play, Mate 10 / Pro, Mate RS, Nova 3, P20 / Pro, V10 LG: G5, G6, G7 ThinQ, V20, V30 / V30 + Nokia: 8 OnePlus: 5 / 5T, 6 Razer: Call Xiaomi: Blackshark, Mi 5 / 5S / 5S Plus, 6/6 Plus, Mi 8/8 Explorer / 8SE, Mi Mix, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Note 2 ZTE: Axon 7 / 7s, Axon M, Nubia / Z17 / Z17s, Nubia Z11 Like and subscribe my youtube channel :) #fortnite #fortnitemobile #fortniteandroid #beta
Views: 481 CELTIC Rayto 3012
Xxxtentacion shot dead - original news and video
 
00:34
Rip xxxtentacion #PrayForX
Views: 63 CELTIC Rayto 3012
10 best list of best mobil graph games (10 daftar gane dgn grafis tertinggi)
 
09:34
Hehehehe, kali ini gue kasih lihat 10 game mobile dgn grafik tertinggi yg pernah ada. Like share and subscride okeh 1. Dead rival 2. Pubg mobile 3. Shadow fight 3 4. Modern combat : versus 5. Radiaton island 6. Hero hunter 7. ARK : survival 8. Into dead 2 9. Shadowgun : legends 10. Fortnite Like share and subscride :):):):):) okeh
Views: 202 CELTIC Rayto 3012
Lil pump-Esskeetit (lyrics) 
New song 2018
 
03:03
Hi kini gue buat video lyrics lil pump Esskeetit. Kalian bisa request lagu apa lagi yg mau di jadikan video lyrics Facebook : Tito Tito Instagram : titomobin • gamers •parody •lyrics song
Views: 187 CELTIC Rayto 3012
Intro youtube
 
00:11
Hi ini intro youtube gue. 8/4/2018 Di video ini hanya lah perkenalan intro youtube gue aja jadi ngak begitu menarik. Jangan lupa like dan subs di channel ini.
Views: 52 CELTIC Rayto 3012
Fortnite android by Tencent trailer China version
 
02:01
fortnite android is already lyrical in china version epic games and tencent work together to solve fortnite android version, I do not know for sure but maybe epic work together karna tencent is the most advanced android games company. do not forget you guys like and subscribe this channel. Maaf yah kalau kalian ada yg mengeluh di komentar kalau w pakek bahasa inggris judulnya sorry w. 🙏 Tapi w tetap artikan ke bahasa indo juga kok fortnite android sudah liris di versi china epic games dan tencent berkerja sama ubtuk menyelesaikan fortnite versi android, aku tidak tau pasti tapi mungkin epic bekerja sama karna tencent adalah perusahaan games android yg paling mahir   Dan ini udah ada di china untuk tes beta nya •pubg mobile •horor games •lyrics video •fortnite android is coming •parody #fortnite #fortnite android #share
Views: 503 CELTIC Rayto 3012
Top 10 fight games on mobile
 
11:49
Kali gue kasih lihat 10 games bertema fighting dengan grafik yg pastinya oke 1. 0:03 god of rome 2. 1:30 zombie fighting champions 3. 2:00 mortal combat X 4. 4:03 EA sport ufc 5. 4:39 shadow fight 3 6. 5:52 Tekeen 7. 6:30 Injustice 2 8. 7:35 Marvel contest of champions 9. 9:41 real steel word robot fighting champions 10. 10:59 wwe mayhem Like, share and subscribe :)
Views: 105 CELTIC Rayto 3012
Mengejar safe zone, terciduk depan belakang -- pubgm part 1
 
11:52
Hallo kalian semua. Mampir yuk di channel saya disini adalah video pertama gue jadi sorry jika masih banyak kekurangannya dan suara nya masih pecah dan tidak terdengar. Jagan lupa like dan subs yah oke Tetap stay
Views: 75 CELTIC Rayto 3012