Home
Videos uploaded by user “Rayto 3012”
Guns of bomm indonesia - nub bermain, Danny Trejo, triple kill, dll
 
08:46
Yea apa kabar kalian semua, kali ini saya akan bermain guns of bomm jadi ini adalah video pertama untuk guns of bomm kalau kalian suka bisa di like untuk di dalam video saya lebih banyak menjelaskan tentang gameplay karna ini pertamanya saya bermain game yg satu ini. Mau bermain guns of bomm Download disini : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameinsight.gobandroid Kalau kalian suka dengan saya bermain game yg satu ini kalian bisa like kalau bisa subscribe untuk bergabung di channel ini okeh. #duduksantai
Views: 2924 Rayto 3012
PUBG mobile exe' - funny and best moment ever
 
08:00
Apa kabar kalian semuanya, yeap balik lagi dengan video pubg mobile yg kalian tunggu2 😂, kayak biasa video nya w full edit lah bro2. •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Kalau kalian suka jangan lupa Like2nya kalau perlu subscribe yah 😄. Download pubg mobile here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Btw, gimana keren kagak logo baru w? mantaf kan! (komen) •pubg mobile •horor •lyrics video •funny moment •parody #duduksantai #share #pubgmobile #funnymoment
Views: 1940 Rayto 3012
PUBG MOBILE EXE 0.9.5
 
02:24
#pubgexe #pubgm #pubgmeme the video was made because of many requests from you, and the publisher has updated version 0.9.0 season 4 already started. thanks for those of you who made this channel last up to 900 subscribe Watch it run out Join my gang discord : https://discord.gg/fqbTmy Update your pubg : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Subscribe celtic studio : https://youtu.be/aeCLPsMZyhU Sound effect : If 1k subscribe 😂👌boiiiii
Views: 859 Rayto 3012
PUBG EXE 0.10.0 | VIKENDI experience
 
03:21
#pubgexe #pubgmexe #pubgmobileexe special vikendi next video is sanhok exe this is the first time i have played pubg mobile after a long time i haven't played i feel a noob. 2+2-1=66 Join to discord gang : https://discord.gg/p4wgU5 Enjoy
Views: 607 Rayto 3012
NITA EXE - BRAWL STARS
 
02:33
#brawlstarsexe #brawlstars #meme English : U So................. Cute Sorry for the long time to upload ExE video, so what next exe video ? Coment below Indonesia : Makasih yang masih setia untuk nonton video saya dan tetap stay di channel ini, sorry udah lama ngak uploud video exe. Jadi kalian mau video exe apa lagi coment dibawah Discord : https://discord.gg/u4j7Yc Credit music : - Wii music - Yo - kai Disco
Views: 423 Rayto 3012
Critical ops "exe"
 
04:31
hi, rayto squad here welcome to critical ops ExE videos enjoy it :) what I do when 1k subscribe 🤔 comen below Indonesia : Ey ey ey skrrah, balik lagi dgn Rayto 3012 gimana apa kalian suka dgn video ini jika suka kalian like dan comen Kalau perlu subscribe dan tekan lonceng ajaib nya :) ¤ apa yang di lakukan Rayto jika sampai 1k subscribe comen dibawah Like, comen, and subscribe guys 👌 •pubg mobile •horor •fortnite android is coming •parody •lyris video #criticalops #csgomobile #criticalopsexe #criticalopsfunnymoment #funnymoment #wtfmoment #criticalopswtf #share :D
Views: 1594 Rayto 3012
NOTHING CAN BE LIKE ME
 
01:25
My first cs go video I hope all of you enjoy this video 😊 Competitive cooldown Discord : https://discord.gg/yDrnPt Music credits : https://m.soundcloud.com/avageaspandungique https://youtu.be/y4u9aUbElZo
Views: 334 Rayto 3012
PUBG EXE XIX 2019
 
02:54
#pubgmobileexe #pubgexe #pubgmeme I hope you can enjoy seeing this video. I need ur help : •2+2-1= ? •1+1=? Credit music by : Gopnik Mcblayt - journey Join discord gang : https://discord.gg/fuJ7Wa /:"
Views: 420 Rayto 3012
HOW TO HACK PUBG MOBILE
 
04:12
#pubgmobileexe #pubgmeme #pubgexe hi, all of you time for pubg content that you are waiting for ". like, comen, and subscribe this channel okay thank you for the support of all of you: D Rayto has reached 900 subscribe aaaaaaaaa My inspiration youtuber : #paluluman Join my discord : https://discord.gg/eZVPUj Download pubg mobile : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Thanks for 900 subscribe :D •pubg mobile •fortnite android is coming •horor •critical ops #pubg #pubgmobile #mobilegame #tipsandtrick #hacking #cheatinggame #funnyvideo :D
Views: 720 Rayto 3012
Friends theme song meme (fortnite edition)
 
01:18
#dankmeme #memes #friendsmeme I hope all of you like and ejoy this video 😁 Subscribe for more video Discord : https://discord.gg/KZ6qUg Credit music : https://youtu.be/S8PNXgLhkT0
Views: 401 Rayto 3012
Welcome to hacienda del patron
 
05:17
English : hi, guys rayto back In this video I gave a welcome to hacienda del patron enjoy: D by the way, thanks for all of you guys because Rayto has up to 800 subscriptions, yea, you're all really cool guys, I thank you very much Indonesia : hello rayto squad apa kabar nya, dlm video ini saya akan memberikan selamat datang di hacienda del patron Selamat menyaksikan Jangan lupa like dan comen yah kalau perlu subscribe dan nyalakan lonceng ajaib nya :D Btw guys, aku berterima kasih sekali buat kalian yg udah suport channel Rayto karna Rayto telah sampai di 800 subscribe yea, terima kasih guys. Kalian semua keren dan luarbiasa :D •pubg mobile •fortnite android is coming •horor •parody •Lyris video Like and comen :D Subscribe #pubg #pubgmobile #wtfmoment #pubgmoment #pubgexe #1 #800spesialsubscribe #800subscribe
Views: 729 Rayto 3012
Guns of bomm indonesia - nub sejati, serius mode, 3v1 tidak adil, dll
 
07:48
Hi apa kabarnya kalian semuanya, yep hari ini saya akan bermain guns of bomm skrah pa pa kau (maksa). Yah ada sedikit pegumuman nih buat kalian, setiap malam jumat saya akan mengadakan konten baru yaitu (horortime) yap ini konten cukup meyeramkan yah tapi ingat cuma di setiap malam jumat aja dan itu random videonya yah mungkin bisa jadi main game horor, nonton video horor dll. Mungkin kalau kalian ada yg mau kasih saran bisa komentar okeh. Like dan subscribe okeh Guns of bomm Download : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameinsight.gobandroid •pubg •horor •lyrics song Like10nya okeh #duduksantai #gaming #share
Views: 1778 Rayto 3012
10 best list of best mobil graph games (10 daftar gane dgn grafis tertinggi)
 
09:34
Hehehehe, kali ini gue kasih lihat 10 game mobile dgn grafik tertinggi yg pernah ada. Like share and subscride okeh 1. Dead rival 2. Pubg mobile 3. Shadow fight 3 4. Modern combat : versus 5. Radiaton island 6. Hero hunter 7. ARK : survival 8. Into dead 2 9. Shadowgun : legends 10. Fortnite Like share and subscride :):):):):) okeh
Views: 205 Rayto 3012
How to get ghillie suit on pubg mobile
 
04:46
Hi kali inj saya akan memperlihatkan cara mendapatkan ghillie suit di pubg mobile di traning camp Facebook : Tito Tito Instagram : titomobin •gamers •parody •lyrics song
Views: 323 Rayto 3012
FREE FIRE IS KIDS GAME!!! | "FREE FIRE EXE" 2
 
03:39
#freefire #freefireexe #freefirememe free fire is OP and I quit from pubg mobile good bye pubg see you bitxh. Credit music by Gopnik Mcblayt https://youtu.be/DxiARlQy0Gs just kidding freefire is TRASH 😂 ey chilling credits music by : gopnik Mcblayt
Views: 283 Rayto 3012
ROSA EXE - BRAWLSTARS
 
01:18
#brawlstarsexe #Rosaexe English : So... I'm done with my test in school, and now I have time to make more video for all of you. Indonesia : Udah selesai ulangan dan libur panjang, jadi gw kembali :) Discord : https://discord.gg/vh8Chg
Views: 135 Rayto 3012
Bisa ngak kalian!!!  Chiken tanpa kill - PUBG mobile indonesia
 
10:31
Ayo siapa yg bisa chiken dinner tanpa kill cuma di channel ini aja yg bisa hehehehe, jadi di video ini gue juga minta maaf kalo editannya kurang kocak karna aplikasi editing gue error berapa hari ini jadi maaf kalau di menit 1:00 itu ngak ada text kayak biasanya okeh. Jangan lupa like and subscribe okeh :) Download pubg mobile android di sini : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Video pubg mobile untuk funny nya mungkin 4 hari dari video ini di upload okeh, pemberitahuan juga untuk channel youtube ini gue tambah satu konten yah yaitu trailer games2 gitu Like Like Like Nya okeh :) Jangan lupa untuk click tombol subscride dan nyalakan notifikasi agar tau video baru gue nanti okeh bro2. #duduksantai
Views: 373 Rayto 3012
PUBG mobile indonesia - tolol micin/DNA, karma is real, Lemon QQR, dll
 
07:48
Hi, apa kabarnya kalian semua!! Yea ini pubg mobile yg kalian mau kan di sini saya berbuat agak berbeda di video kalian tau apa yg beda yap saya mau coba mengunakan text di setiap video gaming karna apa karna jika ada suara yang tidak jelas kalian bisa di baca. Maklum ndak punya MIC 😂 Tonton sampai abis ada ending karma is real Hehehehe Ada QQR LEMON fake 😂 Yang mau mabar bareng kalian bisa add nickname saya Yt.rayto3012 promosi Jangan lupa like dan subscribe nya bagi yg belum yah Thanks for watching this video like and share bye2 #duduksantai :)
Views: 2911 Rayto 3012
ZOMBIES EVERYWHERE - PUBGM EXE
 
04:10
#pubgmexe #pubgexe #pubgmobileexe hi guys, sorry for the long time to upload new video. 2 week sorry 🙏😣 Next video I try to make cs:go video, I hope all of you like the video later. (sorry for mistake/baf my engglish language) Credit music : - we are number one - pirates of the Caribbean - Kirby dream land - Wii music - you will our name - xenoblade chronicles Madafaka
Views: 257 Rayto 3012
PUBG MOBILE IS TRASH (RUSSIA VERSION)
 
05:01
English : hi, rayto squad so this is what you guys want to wait for a long time 😂 PUBH is EZ game okay there are no difficult games for Rayto please like, share and com 😢😂 Indonesia : Tetew balik lagi dengan video ndak jelas w 😂😂🖕 Ingat besok sekolah tapi ndak tau juga kalian nonton pas hari apa (ngak ada yang peduli) Like, share, comen, and subs thanks My inspiration youtuber : #paluluman •pubg mobile •fortnite android is coming •horor •you think 🤔 •parody #pubg #pubgmobile #paluluman #ASMR 3:58 #animememe #meme #трй_ползскй #EZ #gaming #japan
Views: 497 Rayto 3012
PUBG exe V. 0.2 - how to be like paluluman
 
04:31
Hi, Rayto squad this time I want to make pube exe version 2, surely you like and comen, please help :D my inspiration paluluman #paluluman •pubg mobile •fortnite android is coming •parody •horor •you think #pubg #pubgmobile #pubgexe #pubgmobileexe #paluluman #Tutoring #tutorial #Howto #youtube #meme #whatever #like #comen
Views: 3942 Rayto 3012
Pubg mobile indonesia - cheater china, give away samsung 9+ ipad, funny moment
 
15:00
Hi apa kabarnya kalian semua, sorry udah agak lama ndak uploud. Video ini w akan kasih video yaitu seorang cheater dengan lambang bendera china, kategori si cheater : •Wall heck, pelurunya bisa tembus •Bisa lihat musuh dari jauh •busa lihat sesama cheater •darah penuh, jadi darahnya ndak normal mungkin 1000 healt. Si cheater udah top global 4 di mode duo Banyak lagi funny moment di video ini kayak bisanya tonton sampai abis kagak rugi dah di jamin • gamers • lyrics video • horor game •pubg mobile Like and subscribe nya 😊 Dan share agar si cheater kena banned #duduksantai
Views: 313 Rayto 3012
The fear 2 indonesia - Momo japan, Rayto si pemberani, valak di pecat, dll
 
09:07
Hi, balik lagi ke video horortime malam jumat bro2. Kali ini w main game the fear 2 gamenya banyak sponsor nya 😂. The fear 1 : https://youtu.be/Z8hqD56Z9qg Kalau kalian suka video ini kalina bisa tekan like, comen, and subscribe okeh :) •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •Lyris video •parody #duduksantai #horor #horortime #hororgame #jumpscare #mobilegame #momo #thefear
Views: 271 Rayto 3012
5 kill in 4 seconds - like a boss and epic moment FORTNITE
 
04:21
Reuploud :( English : hi, how are rayto squad this time I will show the boss's moment like a fortnite this is not the first time fortnite content on this channel so don't be surprised well 😂 Like and comen :) . . . . Subscribe •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •you think •parody #fortnite #fortnitemobile #fortnitemoment #epicmoment #epicwins #epicfortnite
Views: 286 Rayto 3012
How Mongraal Really Play Fortnite
 
03:31
#fortniteexe #fortnitedankmeme #fortnitemoment so this is Fortnite video that you want, I hope you like and ejoy it. If this video can up to 100k view I will show my real face 🤣 Mongraal channel : https://www.youtube.com/channel/UCpWim4NdcGFkG8x8kPROCwA discord : https://discord.gg/8tSaUA ,,,,
Views: 132 Rayto 3012
PUBG MOBILE "ExE"
 
06:21
Yeap, w buat lagi pubg mobile exe karna w lihat kalian banyak yg suka w buat kobten kayak gini biar pun capek editnya 😂, kalau video ini tembus 1k view w akan buat lagi part 3 nya okeh, jadi kalian share dan like ini video. Download pubg mobile here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Bentar lagi jumat berarti horortime udah deket cuma beritau aja 😂, semoga bulan ini channel ini bisa 1k subscribe, amin •pubg mobile •fortnite mobile is coming •lyrics video •horor game •parody #pubg #pubgmobile #2 #androidgames
Views: 4114 Rayto 3012
Cs : go on mobile - standoff 2 indonesia
 
08:12
Yeap, kali ini w main game yang mirip banget sama cs go nih dari segi gameplay dll kalian bisa berpendapat kemiripan apalagi yg sama di game ini dgn cs : go Like, comen and subscribe yah :) Bulan ini semoga bisa 1k subscribe mohon dukungan nya yah 🙏, kalau udah 1k subscribe ada video spesial video apa yah?? •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •parody •Lyris video #csgo #csgomobile #duduksantai #share #gamemobile
Views: 902 Rayto 3012
BULL EXE PORN HUB - Brawlstars
 
02:18
#brawlstarsexe #bullexe English : What's up bruh. So this is last video for this week because I take on Semester's test, I hope u understand. Thanks u for all support Indonesia : Jadi, ini video terakhir di minggu ini karna gw akan menghadapi ulangan akhir semester, gw mau fokus dengan ulangan gw. Jadi aku berharap kalian semua mengerti. Join discord : https://discord.gg/htNrVa
Views: 822 Rayto 3012
Short life mobile - gameplay
 
06:34
Kali ini saya memainkan game yg cukup brutality yaitu short life. Jika kalian mau juga memainkan game ini Klik disini https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gametornado.short_life Facebook : Tito Tito Instagram : titomobin •gamers •parody •Lyris song Like and subs
Views: 118 Rayto 3012
how ninja really play fortnite with crazy
 
02:13
#Ninja #Fortnite #Fortniteexe hi, i'm back again after resting enough. Yea, it's not been 2 weeks, but I'm ready with this video. if many like this video I will make a second version with a different person. Join my gang discord : https://discord.gg/J45SEn Follow twitch ninja : https://www.twitch.tv/Ninja?no-mobile-redirect=true Download fortnite here : https://www.epicgames.com/site/en-US/home?sessionInvalidated=true
Views: 514 Rayto 3012
FREE FIRE 24K ULTRA GRAFIK HD
 
03:32
#freefire This is just admittedly dude, please spread this video to the player FREE FIRE 🔥 🔥 Download free fire here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dts.freefireth Join my discord gang : https://discord.gg/SvRPDj :D
Views: 3230 Rayto 3012
Main game Garfik paling OP !! - shadowgun legends indonesia
 
09:55
Hi apa kabarnya kalian, yea kali ini saya akan bermain game dengan grafik setara dengan game Consol2/pc yaitu shadowgun legends game dengan grafik tinggi ini sangat memanjakan mata dan bikin betah untuk bermain game ini seperti biasa jika game yg pertama saya recorde saya lebih banyak menjelaskan gamenya dari pada bermain. Jika kalian suka kalian bisa Like dan jika perlu untuk subscribe okeh Shadowgun legends Download here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.legends Like dan subscribe yah :) #duduksantai
Views: 2227 Rayto 3012
dancing anywhere in sanhok - pubg mobile
 
01:29
#tiktoktroll #pubgdance #pubgmobile hi, in this video I just have fun just eliminating the fatigue I experienced This is the last video in 2 weeks because I am tired of my many school work: I hope you understand I not quit from YouTube Thanks for all support for me :D Download pubg mobile here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig Join my discord for cheat gamers (mabar pubg) : https://discord.gg/snZThw Subscribe to my clan celtic in comment below 👇👇 •pubg mobile •critical ops •fortnite android is coming •parody
Views: 332 Rayto 3012
Critical ops - Sniper Montage with OZEY ( Frist playing sniper)
 
01:46
hello Rayto squad this time I will show a video about the critical sniper montage ops game this is the first time I play using sniper and I'm still a beginner Enjoy 👌👌 Like, comen and subscribe my inspiration in this video is OZEY Watch he video : https://youtu.be/3sQQCxtrPiY •pubg mobile •horor •fortnite android is coming •critical ops •parody •you think #criticalops #snipermontage #bestmoment #bestcriticalops #noob #newbie #ozey #ozeyfans
Views: 495 Rayto 3012
Chika shelly fujiwara - Brawl stars exe
 
01:38
#Brawl_stars #Brawl_stars_exe #dankmeme hey rayto here, so brawl stars exe is better from pubgm ExE comment below!! I'm sick now 😷
Views: 431 Rayto 3012
The fear indonesia - teriakan banci, anak nya valak, jumpscare, dll
 
15:51
Hi apa kabar kalian semua, yeap kali ini w akan main game horor untuk konten baru w yaitu horor time w juga minta maaf karna upload nya telat seharus nya malam jumat tapi yah udah ngak apa2 deh yah. Download the fear here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geneticstudios.thefear Like and subscribe okeh2 •pubgmobile •horor •parody •Lyris video #duduksantai #share #2539 #horor
Views: 1873 Rayto 3012
NEW GUN EXE
 
02:24
#Criticalops #Criticalopsexe #csgomobile #Criticalopsfunnymoment #funnymoment #wtfmoment #Criticalopswtf english : so guys this is remake of critical ops exe vol.2, I dont understand with youtube. I cant talk to u becaues private problem. Join on my discord gang : https://discord.gg/Kk3Y5e Thanks you ;]
Views: 110 Rayto 3012
PENIS OR DICK 😂 ice cream walls hentai - sanhok "ExE"
 
04:41
English : hi rayto squad has not been uploud for 1 week. have you not updated the pubg mobile yet? there is a new folder, sanhok directly, I make Sanhok Lol content if you like this video you can like and comen :) Indonesia : Wadaw, apa kabarnya rayto squad ? Pubg mobile update map sanhok 😍 kalian udah pada update belum hehehe. Enjoy :) #sanhok #sanhokexe #pubg #pubgmobile #hentai ;) •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •parody •you think ?
Views: 1686 Rayto 3012
Wadu Hek in pubg mobile - #waduhek squad
 
07:12
yeap what are you guys !! this time I play pubg mobile by disguising myself as a hek wadu, you must know that the pub lover's special hek. Subscribe wadu hek : https://www.youtube.com/channel/UC_C-T45EjIYDoRzaVZ1OyfQ Kalau kalian suka w buat video kayak gini kalian bisa like dan comen yah :) Kalau yang belum subscribe di tekan tombol merah nya dan loceng ajaib 😂 •pubg mobile •fortnite mobile is coming •horor •Lyris video •parody #waduhek #waduhekmobile #pubg #pubgmobile #wtfmoment #Wtfpubgmobile #duduksantai #pubgsquad #pubgmoment
Views: 468 Rayto 3012
Mengejar safe zone, terciduk depan belakang -- pubgm part 1
 
11:52
Hallo kalian semua. Mampir yuk di channel saya disini adalah video pertama gue jadi sorry jika masih banyak kekurangannya dan suara nya masih pecah dan tidak terdengar. Jagan lupa like dan subs yah oke Tetap stay
Views: 91 Rayto 3012
Legends never die 💀🙅 - critical ops (music gaming video)
 
03:14
DEAR LEGENDS 💬 Can you singing this song 🎤🎶 I'm not legends or king But I make this for legends of critical ops 🌍 Using headsets 🎧 for good cuality sounds Music 🎶 legends never die : https://youtu.be/r6zIGXun57U Critical ops download : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.criticalforceentertainment.criticalops Join my discord : https://discord.gg/DkSWns Like and subscribe 😂👌 Go to hit 1k subscribe I really need your support •pubg mobile •critical ops •fortnite android is coming •horor •parody •you think #criticalops #cinematic #cinematicvideo #cinematicgaming #legendsneverdie #forlegend #tipsandtrik #criticalopsmontage #akm #akmmontage #song #share
Views: 408 Rayto 3012
OH DARLING 💕
 
01:59
Oh my darling............. Discord https://discord.gg/A55jnU Credit song : https://soundcloud.com/ryan-cc/freddie-dredd-oh-darling-prod-soudiere https://youtu.be/159rjjCC5D8 #csgo
Views: 285 Rayto 3012
PUBG Mobile - the hunter part 3
 
05:02
Hehehe gimana apa kabar kalian nya. Ini video lama jadi sorry kalau editannya kurang + intro nya kayak tik tok wadaw. Like and subscribe okeh Download pubg mobile here : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••°••••••°••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••``•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Sorry upload video agak lama udah 3 hari ndak uploud Okeh bro2 #duduksantai #share #gaming #pubgmobile
Views: 483 Rayto 3012
(NO CLIKBAIT !!) how to get UC pubg mobile for free - pubg mobile
 
02:23
Hi guys, hi guys, so in this video I will make a video tutorial how to get UC pubg mobile for free and unlimited once again this is not CLIKBAIT !!!!! so you watch the video until it runs out and you like and share it to your friends so that this info can be spread and in this video I go straight to the point so that no later there are several steps in this video, there are 6 steps you have to do Like, comen and subscribe 😁 •pubg mobile •fortnite android is coming •horor •parody •you think #pubgmobile #tipsandtrik #noclikbait #getfree
Views: 1349 Rayto 3012
How 2 play pubg mobile - shotgun only, arcade mode on, bot edan
 
04:59
How2playpubgmobile, yea ini versi edan pubgm mode arcade on shotgun only both edan Like and subscribe oke bro2 Sharelah kalau bisa hehhe •gamers •pubgm •mobile gamers Likenya bro2 #duduksantai :)
Views: 141 Rayto 3012
Fortnite - switch Nintendo trailer
 
00:59
Download fortnite Nintendo here https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Fortnite-1388372.html Click Like and subscribe :)
Views: 1045 Rayto 3012
PUBG mobile - "The hunter" part 2
 
03:23
Hi, kali ini aku akan memperlihatkan jika jiwa pemburu dalam diri ku telah keluar wkwkwk, sadis amat boss Kill and Kill Download pubg mobile : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tencent.ig • parody • gamers • lyrics song Jangan ragu untuk LIKE nya dan SUBSCRIBE okeh like like like Subscride
Views: 144 Rayto 3012
Top 10 fight games on mobile
 
11:49
Kali gue kasih lihat 10 games bertema fighting dengan grafik yg pastinya oke 1. 0:03 god of rome 2. 1:30 zombie fighting champions 3. 2:00 mortal combat X 4. 4:03 EA sport ufc 5. 4:39 shadow fight 3 6. 5:52 Tekeen 7. 6:30 Injustice 2 8. 7:35 Marvel contest of champions 9. 9:41 real steel word robot fighting champions 10. 10:59 wwe mayhem Like, share and subscribe :)
Views: 108 Rayto 3012
THE MEME YOUTUBE REWIND
 
04:16
#youtuberewind #memerewind I'm disappointed to see youtube rewind 2018 not in line with my expectations. creator: Rayto 3012 I hope youtube rewind 2019 is better Subscribe celtic studio : https://youtu.be/aeCLPsMZyhU Join my gang discord : https://discord.gg/TNDWvp 8=D
Views: 344 Rayto 3012
Pubgm - tercyduk, terbohong, hp menjadi korban
 
12:22
Hi, kita kali ini akan bermain lagi pubgm part 2 Banyak adegan epic and fail moment •gamers •parody •lyris song
Views: 140 Rayto 3012